Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVO U PAMPLONI

Šokantna snimka: Bik rogom probio muškarca i mahao njime

pamplona,bik
Reuters/PIXSELL
12.07.2013.
u 18:02

Ostali su sudionici uspjeli razdvojiti bijesnu životinju od muškarca, kojemu su nakon toga pomogli liječnici

Trojicu muškaraca ozlijedili su bikovi na današnjoj trci s bikovima u sklopu svečanosti San Fermin u Pamploni, javlja Reuters.

Posebno je šokantan trenutak bio kada je bik napao 31-godišnjaka iz Castellona, kojemu je u jednom trenutku probio nogu rogom, mahao njime po zraku, pa ga bacao po cesti, dok su gledatelji vrištali. Ostali su sudionici uspjeli razdvojiti bijesnu životinju od muškarca kojemu su nakon toga pomogli liječnici.

Ljudske žrtve nisu rijetkost u trci s bikovima, a posljednja osoba koja je na taj način izgubila život bio je 27-godišnji Španjolac, kojemu je bik 2009. godine probio vrat.

>> Baskijski separatisti odgodili početak fešte San Fermin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije